RitzDzign
vormgeving
portfolio
prijzen
recensies
alg. voorw.
contact
 


 
   
recensies  
Tevreden klanten hebben geschreven:

* Ha, Ina, Wil, geweldig.
Wat fijn toch dat jullie me destijds zijn aangeraden.

* Bij de afgelopen twee exposities ben ik persoonlijk uit een grote groep van kunstenaars gekozen vanwege de hoge kwaliteit en orginaliteit van mijn werk, aldus de organisatoren van beide expo’s zelf. En bij allebij heeft de website een heel grote rol gespeeld, soms kenden ze de werken bij naam!!
Ze kenden de werken al toen ik met ze aan kwam slepen.
Dus de website heeft wel degelijk een meerwaarde,en daar ben ik jullie erg dankbaar voor.

* De nieuwe website ziet er keurig verzorgd en overzichtelijk uit. Daaraan is hard gewerkt!

* Geweldig zo, prima.
Nogmaals erg bedankt en waar het kan zal ik jullie blijven aanbevelen!

* Ina en Wil, hardstikke bedankt! Ben nog altijd zeer blij dat ik bij jullie heb aangeklopt.

* Sneller dan het licht weer!! Heel mooi zo. Bedankt!

* ....ik zal je wat vertellen, niets meer aan doen, prima zo. Dezelfde style inderdaad, heel goed!!


* .... jullie hebben een mooie site gebouwd en daar zijn we heel trots op!

* ....ja, dat ziet er weer prachtig uit. Ik vind die website van mij een prima produkt, vinden jullie ook niet?

 
   

Lamberix Press, n.a.v. grafische vormgeving van een JaarMagazine (48 blz):

RitzDzign is een betrouwbare en accurate partner, die in de vormgeving van je teksten creatief meedenkt. Men weet de beelden in je hoofd adequaat te vertalen in een vorm waarvan je zegt: ja, dat is het. En hun producten en diensten zijn prettig scherp geprijsd! Willem Lamberix
 
   
   
Nancy Unsworth Thank you both for a job well done, I'm very pleased with the website. It's been such a pleasure working with you  
   
   
Lia Meydam Ik heb iemand van de Stichting even laten kijken en die bericht:" niets op aan te merken, alleen maar complimenten... voor de makers van de website".  
   
   
Niek Bruynzeel In uitstekende samenwerking en met een prettige energie kwam mijn vernieuwde website tot stand. Wil Bönker en Ina Ritsma gaan niet over één nacht ijs, verplaatsen zich goed in hun klanten en diens specifieke wensen. Details zijn voor hen even belangrijk als de grote lijn. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat en wil dit superduo aanbevelen bij iedereen die ophikt tegen het laten maken van een site!
Niek Bruynzeel
 
   
   
Open klooster  Het was een genoegen om met RitzDzign te werken. Ina en Wil zijn zorgvuldig, snel, soepel, denken mee en hebben gevoel voor vorm en kleur. En dat alles voor bijzonder schappelijke prijzen. Van harte aanbevolen!
Jan Oegema
 
   
   
Josha Zwaan Het is werkelijk erg mooi geworden! Ik ben heel enthousiast en ga de wereld vertellen dat deze site er is. Nogmaals hartelijk dank ook voor de enorm prettige samenwerking. Ik beveel jullie van harte aan anderen aan!
Veel groeten, Josha
 
   
   
Tho-Frans-Art  Ritzdzign, Wil Bönker en Ina Ritsma, is voor ons het adres waar met liefde en veel aandacht voor ons een uitstekende website is gemaakt. Ook zorgen zij er voor dat onze website aktueel blijft.
Ze zijn geïnteresserd in wat we doen en denken met ons mee. Wij zeggen alleen maar we hebben het getroffen met zo'n mooie website van Ritzdzign
Frans Blind & Tho Jongh  www.tho-frans-art.com
 
   
   
Monique Born Mijn ervaring is dat het bouwen van een website met Ina en Wil is samen te vatten in het woord "samenwerking". Samen hebben we mijn ideeën over kleur, ontwerp en vormgeving besproken. Zij gaven steeds aan wat de mogelijkheden zijn en wat wellicht beter of mooier zou zijn, maar de keuze lag steeds bij mij. Op die manier is mijn website ook echt mijn website geworden en daar ben ik blij mee.
Monique Born www.borntobe.nl
 
  top
   
Harf Art bv is gevestigd in het oude monumentale gedeelte van Duivendrecht. Daar hebben wij een galerie en beeldentuin. Dit object heeft een website nodig die voorgaande verwoord met een gepaste presentatie in beeld en tekst. Door de strakke en bondige aanpak van RitzDzign is dat voor ons in korte tijd naar onze zin gerealiseerd. Er is eigenlijk maar een uitleg hiervoor, gewoon even kijken www.harfart.nl
Rob en Marianne
 
   

Yvonne Leeman
Wat zou ik tegen iemand zeggen als die vraagt waar ik die mooie website heb laten maken? Dan zou ik zeggen: "Dat hebben 2 dames gedaan. Ze wonen in Diemen en ze maken vaker websites voor kunstenaars en ze denken met je mee. Ze vragen eerst wat je lievelings kleur is, welke letter zou je willen, welke stijl van websites vind je mooi? Dan gaan ze al die gegevens door elkaar husselen en dan gaan ze kijken wat er uit komt. Zo krijg je dan een heel persoonlijke website. Dat is ook voor hun een avontuur. En met liefde gemaakt".
Yvonne Leeman
 
   

Astrid Schouten-Douma Een website creëren, naast mijn schilderijen, dat kwam er niet van. Wat was ik blij om het aan Wil en Ina van RitzDzign over te geven. Buiten het creatieve meedenken gaven zij mij de rust en ruimte om het precies zo neer te zetten als mijn gevoel en kunst. De website is uiteindelijk écht Astrid Douma geworden, iets wat ik van tevoren alleen maar kon hopen.
Astrid Schouten-Douma
 
   

Cock Buis
De samenwerking met Ina en Wil bij het maken van mijn website heb ik als heel prettig ervaren. Er was veel ruimte voor eigen inbreng, zodat je het gevoel kreeg dat je samen de website aan het maken was. Door jullie inzet en creativiteit maakt dat iedere website weer een andere uitstraling heeft. Succes Cock Buis
 
   

Anneke van Schoor Vanaf het eerste contact dat ik had met de webmaster van RitzDzign, wist ik al "dit zit goed". De snelheid, accuratesse, het onmiddellijk inspringen op je wensen en de kwaliteit, het vertaald zich in een website die "karakter" heeft. Als beeldend kunstenaar zijnde heb je een goede, overzichtelijke en makkelijk te bedienen website nodig. Het enthousiasme van mijn website bezoekers is het grootste compliment dat ik de webmaster van RitzDzign kan geven.
Anneke van Schoor
 
  top

Magda Wieclawska Ritzdzign heeft mijn opdracht met professionaliteit en passie benadert. Dat betekent dat alle aspecten van de website met uiterste nauwkeurigheid and in detail waren besproken en getoetst: de lay-out, de kleur nuances, het gebruiksgemak. Geen tijd of moeite zijn gespaard om aan mijn (nogal ongebruikelijke) wensen te voldoen. De up-dates die regelmatig nodig zijn voor mijn kunstwebsite, zijn zo spoedig mogelijk ingevoerd. Ik ben zeer tevreden over de resultaat en wat nog heel belangrijk is, ik krijg veel enthousiaste reacties van de website bezoekers. Wil je een persoonlijk, professioneel en uniek resultaat dan moet je bij Ritzdzign zijn.
Magda
 
   

Liedje de Rooij Door mijn werk als beeldend kunstenaar kwam ik in kontakt met RitzDzign. De samenwerking verloopt al gedurende geruime tijd in optima forma. Mede door de veelzijdigheid van het team; Ina Ritsma en Wil Bonker! Zij zijn er 100% voor de klant, en altijd bereid verder mee te denken dan je voor mogelijk houdt. Kortom: warm aanbevolen!
Liedje de Rooij
 
   

Krystyna van de Water - Wilczynska Het contact met RitzDzign heeft in korte tijd een mooie evenwichtige website opgeleverd. Als kunstenaar wilde ik een eenvoudige,overzichtelijke site waarop mijn kunstwerken goed toegankelijk worden getoond. De intensieve en vooral persoonlijke mailcontacten waarin de details werden besproken hebben een resultaat opgeleverd dat volledig aan mijn wensen voldoet. Ik wil jullie bedanken voor de fijne samenwerking. Krystyna van de Water - Wilczynska
 
  top
   
   
witvak