RitzDzign
vormgeving
portfolio
prijzen
recensies
alg. voorw.
contact
 


 
   

Wij zijn GESTOPT met RitzDzign

RITZDZIGN ontwerpt en maakt nieuwe websites, neemt bestaande websites onder handen en geeft vorm aan drukwerk, inclusief het druk-klaar maken voor de drukkerij. Denk hierbij aan boeken, logo’s, briefpapier, visitekaartjes, flyers of posters.

PERSOONLIJK MAATWERK

Wij bouwen uitsluitend maatwerk in DreamWeaver (niet in WordPress) en maken geen gebruik van kant-en-klare sjablonen. Elk project moet vanzelfsprekend een eigen uitstraling hebben en moet het doel ondersteunen dat u voor ogen heeft. Op onze site kunt u een website-portfolio inkijken. Deze sites kunt u op internet uitgebreid bekijken en beoordelen. Voorbeelden van onze ontwerpen voor drukwerk vindt u onder vormgeving.

WERKWIJZE

Tijdens een oriënterend gesprek worden uw wensen en doelstellingen besproken alsmede uw voorkeur voor stijl en kleurgebruik. Natuurlijk is de uitstraling van het project cruciaal en de ‘boodschap’ belangrijk. RitzDzign zorgt voor de interne samenhang en de duidelijkheid van het eindproduct. Wij verzorgen het aanmelden van uw website bij de zoekmachines en kunnen u adviseren omtrent hosting van uw site. U kunt ook teksten door ons laten vertalen (engels-nederlands en v.v.).